e-pity online i wersja mobilna
Żeby zresetować hasło w usłudze Dysk e-pity należy wybrać z lewego menu:
Dysk e-pity → Usuń konto
Uwaga
Jeżeli usuniesz konto stracisz dostęp do kopii plików!

Chcąc usunąć konto na Dysku e-pity należy, będąc zalogowanym kliknąć ikonę chmury (1) a następnie kliknąć na przycisk "Usuń konto" (2).

Następnie należy wpisać mail oraz hasło (3).  Po wpisaniu poprawnych danych logowania i kliknięciu na przycisk "Usuń konto" Twoje konto na Dysku e-pity zostanie trwale usunięte.

Uwaga
Operacja usuwania konta jest nieodwracalna!

Przed usunięciem konta na Dysku e-pity zalecamy, aby pobrać z programu e-pity wszystkie formularze i zapisać je na swoim komputerze (pliki pdf, xml z danymi) lub wysłać je do siebie na maila.

Jeśli usuniesz konto na Dysku e-pity, a potem ponownie zarejestrujesz się na ten sam adres e-mail, to wcześniej zapisane dane (wysłane podczas pierwszej rejestracji i synchronizacji danych z Dyskiem e-pity) nie zostaną wczytane!